You are here

Μουσικό εργαστήρι φωνητικών Τζαζ με τον Bob Stoloff

3-4 Οκτώβρη 2015, μουσικό Σαββατοκύριακο με τον Bob Stoloff (USA) στο Κρυονέρι Κορινθίας, στην Ελλάδα.

Ο Σύλλογος "Φιλοξενία" - Διαπολιτισμική Περιβαλλοντική Οργάνωση, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δραστηριότητας στον τομέα της μουσικής τζαζ, διοργανώνει στο Κρυονέρι Κορινθίας το παραπάνω Σαββατοκύριακο διεθνές μουσικό εργαστήρι με τον πολύ γνωστό στον φωνητικό αυτοσχεδιασμό μουσικό Bob Stoloff από τις Η.Π.Α.

20 τραγουδίστριες & τραγουδιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ενδιαφέρονται για την μουσική τζαζ, θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, το οποίο θα διευθύνει ο Bob Stoloff για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά στους συμμετέχοντες.
Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν ως θεατές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον Σύλλογο "Φιλοξενία" (info@filox.org), καθότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

O Bob Stoloff είναι ένας διακεκριμένος μαέστρος, κλινικός γιατρός και κριτής χορωδιών big band / combo σε φεστιβάλ τζαζ στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Τα μοναδικά και ολοκληρωμένα εργαστήριά του περιλαμβάνουν παραδοσιακό τραγούδι scat, αυθόρμητο αυτοσχεδιασμό ομάδας, οργανο-φωνητική άρθρωση, φωνητικά κρουστά, φωνητικό μπάσο, φωνητικό μπρας και κρουστά σώματος.

Ο Bob έχει εκδόσει έξι Βιβλία: "Scat - φωνητικές τεχνικές αυτοσχεδιασμού", Blues Scatitudes", "Body Beats", "Φωνητικός Αυτοσχεδιασμός: μια οργανο-φωνητική προσέγγιση για σολίστ, ομάδες και χορωδίες", "Συνταγές για ενεργοποίηση του solo πάνω σε Jazz Standards" και η πιο πρόσφατη έκδοσή του "Rhythmania!

 

Το εργαστήρι αυτό αποτελεί συνέχεια των 2 καλοκαιρινών διεθνών εργαστηρίων μουσικής τζαζ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την "Φιλοξενία" το 2013 & το 2014 στο Κρυονέρι Κορινθίας.



Πληροφορίες: (+30) 6955 5292749
https://filox.org/kalokairina-ergastiria-jazz
https://filox.org/bob-stoloff-vocal-jazz-workshops-gr