You are here

2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ JAZZ


Για το 2ο Διεθνές Εργαστήρι Τζαζ 2014 μπορείς να εγγραφείς εδώ

ΕΝΤΟΣ 31/05/14 Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ 160 €!
 

ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, 7-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Για 2η συνεχή χρονιά η “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” διοργανώνει σε συνεργασία με τοπικούς φορείς το διεθνές εργαστήρι μουσικής Τζαζ στην Ελλάδα. Η κύρια ιδέα είναι, να δωθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους (χωρίς όριο ηλικίας), να βελτιώσουν τις μουσικές τους δεξιότητες στη μουσική τζαζ.

Αυτή τη χρονιά, θα καλωσορίσουμε κορυφαίους μουσικούς από όλον τον κόσμο, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι δάσκαλοι και θα μοιραστούν την εμπειρία και την γνώση τους μαζί μας.

Το εργαστήρι είναι ανοικτό σε συμμετέχοντες όλων των επιπέδων. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες, θα βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στα μουσικά όργανα και στα φωνητικά, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς και στην μουσική θεωρία τζαζ. Επίσης θα παίζουν και θα τραγουδούν κάθε βράδυ σε “jam sessions”.

Η εβδομάδα θα περιλαμβάνει μία συναυλία τζαζ, όπου θα απολαύσουμε την δεξιοτεχνία των μουσικών δασκάλων. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου 2014 με μια τελική συναυλία όλων των συμμετεχόντων. Όλες οι συναυλίες θα είναι ανοικτές στην τοπική κοινότητα. Μια μέρα θα είναι ελεύθερη για ξεναγήσεις στην περιοχή.

Πιστοποιητικό συμμετοχής, υπογεγραμμένο από τους μουσικούς, θα χορηγηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν κανονικά το εργαστήριο.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν πριν από τις 6 μ.μ. της 7ης Ιουλίου 2014 στον Ξενώνα Ελισσών όπου θα δοθεί και το ακριβές πρόγραμμα του εργαστηρίου.

 Καθημερινό πρόγραμμα:

9:30–10:30 πρωϊνά σεμινάρια (ακουστική εξάσκηση, ρυθμική προθέρμανση)
10.45-11.45 σεμινάρια θεωρίας Τζαζ και Αρμονίας
12:00–14:00 instrumental σεμινάρια & φωνητικά
14:00–17:00 μεσημεριανό διάλειμμα
17:00–19:30 ομαδικές πρόβες
22:00-  “jam-sessions” και συναυλίεςΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΕΠΑΦΕΣ
JD Walter (Η.Π.Α)

 Φωνητικά

 Ο JD Walter είναι ένας καθαρόαιμος και καινοτόμος τζαζ τραγουδιστής, συνθέτης & δάσκαλος. Το ύφος του μπορεί να συγκριθεί με πολλούς φωνητικούς τιτάνες της τζαζ, αλλά είναι μοναδικά δικό του και αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο στη μουσική σκηνή. Έχει γίνει σεβαστός και επαινείται από τα μεγάλα ονόματα της σύγχρονης τζαζ. Ο JD έχει μοιραστεί τη σκηνή με πολλούς θρυλικούς καλλιτέχνες όπως τους Dave Liebman, Billy Hart, Tom Harrell, Eddie Gomez, Bob Dorough, Edgar Bateman, Nicholas Payton, Jean-Michel Pilc, Bill Evans, Mark Murphy, Greg Hutchinson, Ari Hoenig, Randy Brecker, Tim Warfield, Jim Ridl, Orrin Evans, Seamus Blake, Igor Butman, Nasheet Waits, Craig Handy, Boris Kozlov, Robin Eubanks, Eric Revis, Billy Drummond και Don Bradon.
Ο JD τραγούδησε με την περίφημη "American Boy Χορωδία" και αργότερα παρακολούθησε μαθήματα στο University of North Texas μέσω  υποτροφίας στη φωνητική τζαζ.

Ο JD έχει ηχογραφήσει μέχρι σήμερα επτά CD: "Sirens in the C-House", "Clear Day", "Dedicated to You", "2 Bass, a Face and a Little Skin", "Live in Portugal", “Live at the 55 Bar” και μόλις κυκλοφόρησε το 7ο του CD "One Step Away".  Οι δίσκοι του έχουν βοηθήσει στην επέκταση του ακροατηρίου του από τις ακτές της Αμερικής έως την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Άπω Ανατολή. Ο JD ήταν προσκεκλημένος καλλιτέχνης σε πολλά CD, είναι επίσης μέλος της μπάντας του πιανίστα Orrin Evans Luvpark, με δύο κυκλοφορίες στην Imani Records (2004 & 2007) και επίσης έχει εκτελέσει τρία τραγούδια στον δίσκο του τρομπετίστα Sean Jones "Καλειδοσκόπιο" για την Mack Avenue Records.

Ο JD  είναι ένας δημιουργικός καλλιτέχνης σε αμέτρητα αμερικανικά τζαζ φεστιβάλ και κλαμπ, καθώς και σε πολλά φεστιβάλ στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Αμερική καθώς και στη Ρωσία, όπου περιόδευσε πάνω από 60 φορές και σε πάνω από 100 πόλεις. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες συναυλίες στην National Academy of Recording Arts and Sciences, στο Music Educators National Conference, δίδαξε στο περίφημο Ωδείο Sebelius στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, στο Jazz Palau De Valencia στην Ισπανία, στο Αθηναϊκό Ωδείο και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, στο Πανεπιστήμια του North Texas και του New Orleans, στο The Moscow Music Consort και στο Ωδείο Καζάν στη Ρωσία. Έχει τακτική παρουσια στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης και σε χώρους όπως το Lincoln Center, The Standard Jazz, The Blue Note, The Gallery Jazz, Joe's Pub, Tribeca Performing Arts Center, Sweet Rhythm and Smoke,και στο φημισμένο 55 Bar. Κατοικεί αυτήν την περίοδο στη Νέα Υόρκη, διδάσκει στα The Aaron Copland School of Music, The New School και στο The Prince Claus Ωδείο στο Groningen της Ολλανδίας.


 Περισσότερα: www.jdwalter.com


 Skip Wilkins (Η.Π.Α)
 Πιάνο

 Ο Skip Wilkins είναι ένας Αμερικανός πιανίστας της τζαζ, που μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ανατολικής Πενσυλβανίας και Κεντρικής Ευρώπης. Όταν βρίσκεται στις Η.Π.Α .διαμένει στην πόλη του Delaware Water Gap, PA. Όταν είναι στην Ευρώπη, εδρεύει στην Πράγα και ταξιδεύει τακτικά σε όλη την Κεντρική Ευρώπη. Ένας παραγωγικός συνθέτης, ο Skip έχει κυκλοφορήσει έντεκα CDs, το τελευταίο στις αρχές του 2013.

O Skip έζησε στην Πράγα για δεκαπέντε μήνες κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του στο Κολέγιο Λαφαγιέτ, από τον Ιούνιο του 2011 έως και τον Αύγουστο του 2012. Εκτός από τις συναυλίες του και το πρόγραμμα ηχογράφησης, δίδαξε σε καλοκαιρινά εργαστήρια και διοργάνωσε επιπλέον εργαστήρια και σεμινάρια σε διάφορα ωδεία, μουσικά σχολεία και άλλους χώρους, κυρίως στην Ακαδημία Janacek των Μουσικών Τεχνών στο Brno. Στην Πράγα, ίδρυσε τους Skip Wilkins Singers, μια εικοσάφωνη χορωδία, η οποία εκτέλεσε συνθέσεις του. Ηχογράφησε τρία CD με διάφορες ομάδες, πρωταγωνίστησε σε μεγάλα φεστιβάλ και έπαιξε ζωντανά στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Στην Κεντρική Ευρώπη κάνει περιοδείες κυρίως με τρία γκρούπ που έχουν ως βάση τους την Πράγα: Το γκρούπ Super Trio – WUH (Wilkins, Franta Uhlir και Jaromir Helesic), το Κουαρτέτο Skip Wilkins, featuring Libor Smoldas (Wilkins, Smoldas, Tomas Baros και Tomas Hobzek), και το Rostislav Fras – Skip Wilkins Quintet (Fras, Wilkins, Neil Wetzel, Josef Feco και Gary Rissmiller). Το Ραδιόφωνο της Πράγας κυκλοφόρησε το CD Frýdlant Nights, σε συνεργασία με το Κουιντέτο του Fras – Wilkins Quintet.

Οι κύριες συναυλίες του στην Τσεχία περιλαμβάνουν την πρόσφατη συναυλία του στο Κάστρο της Πράγας, για τον επίσημο εορτασμό της συνταξιοδότησης του Τσέχου Προέδρου Karel Velebny, καλοκαιρινά εργαστήρια Jazz στο Frýdlant, Janackuv Maj στην Ostrava, στα Brno Jazz Festival, Trutnov Jazz Festival, Přerov Jazz Festival, Vsetin Jazz Festival, Hello Jazz Weekend (Uherske Hradiste και Kyjov) και στα κορυφαία τζάζ κλάμπ της Πράγας, όπως το Jazz Dock, το Reduta, U Maleho Glena και το Agharta. Κάθε χρόνο διοργανώνει και δίνει συχνά συναυλίες στο Schlot στο Βερολίνο και στη Βαυαρία, όπου πρόσφατα είχε επιτυχίες στο Birdland Neuborg, στο Lindau Jazz Club (στη Bodensee), στο Φεστιβάλ Τζάζ Burgthann και στο Jazz Night στο Coburg.

Ο Skip κυκλοφόρησε το 2012 το CD Father & Son, με το οποίο παρουσίασε τον γιο του Daniel, ένα εκκολαπτόμενο αστέρι του σαξοφώνου στην Νέα Υόρκη, τον Scott Lee στο μπάσο και τον Jeff Hirshfield στα κρουστά. Η τριάδα Skip, Lee και Hirshfield, κυκλοφόρησε δυο Dreambox Media CDs το 2011, συμπεριλαμβανομένου ενός σέτ τζάζ standards "IConcentrate on You" και ένα άλλο CD με τον τίτλο “After”, που περιλαμβάνει δικές του συνθέσεις. Έχει τέσσερα πτροηγούμενα CDs με την Dreambox Media: The Paint-Peeler (2008), Skip Wilkins Solo—Live at Lafayette (2007), Skip Wilkins Quintet: Volume II (2007), και Volume I (2006), και δυο προηγούμενα CDs με την φλαουτίστα Jill Allen, συμπεριλαμβανομένου του Petty Theft (2001, Cathexis Records), όπου συμμετείχε ο σαξοφωνίστας David Liebman. Δίνει παραστάσεις και κάνει περιοδείες σε Η.Π.Α. και Ευρώπη με τα παιδιά του, Daniel and Emily.

Έχει στο ενεργητικό του εμφανίσεις με τους David Liebman, David Sánchez, Stanley Turrentine, Bobby Watson, Plas Johnson, Mark Murphy, Clark Terry, Conte Candoli και Peter Erskine. Ο Skip είναι βοηθός καθηγητής μουσικής στο Lafayette College, όπου διδάσκει μουσική θεωρία και δίνει μαθήματα τζάζ. Είναι επίσης μέλος του Moravian College, διδάσκοντας τζάζ πιάνο.

 Περισσότερα: http://www.skipwilkinsjazz.com/

 

 Libor Šmoldas (CZ)
 Κιθάρα

 Ο Libor Šmoldas (1982), είναι Τσέχος κιθαρίστας της τζάζ και συνθέτης. Εκτός από τους κορυφαίους Τσέχους και Ευρωπαΐους μουσικούς, έχει συνεργαστεί και με διεθνείς αστέρες όπως ο George Mraz, Jeff Ballard, Sam Yahel, Bobby Watson, Adam Nussbaum, Brian Charette, Joel Frahm, Jay Anderson, Stephen Keogh και άλλοι. Έχει συνεργαστεί και ηχογραφήσει πολλές φορές ως sideman για τους Brian Charette, Skip Wilkins, Ondrej Pivec, Bobby Watson, Yvonne Sanchez, Brian Fentress, Zeurítia και άλλους. Έχει λάβει υποτροφία μουσικής από το Berklee College το 2005.

Το 2011, περιόδευσε στις Η.Π.Α. με το τσέχικο κουαρτέτο του και έκανε εμφανίσεις σε Νέα Υόρκη, (Smalls), Ουάσιγκτον, Ρίτσμοντ, Βόρεια Καρολίνα, Πενσυλβάνια και αλλού. Ενώ βρισκόταν στις Η.Π.Α, ηχογράφησε με τους Nussbaum, Anderson, Mraz, Ballard and Yahel. Δουλεύοντας σε διάφορα έργα, ο Libor είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την δουλειά του στην Κίνα, την Αυστραλία, τις Η.Π.Α. και φυσικά στις πιο γνωστές ευρωπαϊκές πόλεις.

Ως δάσκαλος, εργάζεται  στο προχωρημένο τμήμα τζαζ του Ωδείου Jaroslav Ježek's στην Πράγα. Ο Libor έχει διδάξει σε διάφορα jazz - camps στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, στην Πράγα, στο Λονδίνο και τη Γερμανία. Έκανε, επίσης, κάποια σεμινάρια σε διάφορες σχολές στις Η.Π.Α..
Από το 2009, ο Libor είναι μέλος του συμβουλίου της Czech Jazz Society, η οποία διοργανώνει το Εργαστήρι Τσέχικης Τζάζ. Έχει εμφανιστεί και στην Ελλάδα, στο European Jazz Festival, στην Τεχνόπολη στην Αθήνα το 2008.


 Περισσότερα: www.liborsmoldas.cz

 

 Osian Roberts (Αγγλία)
 Σαξόφωνο

 Ο Ουαλός Osian Roberts γεννήθηκε το 1976 και πήρε σαξόφωνο στα χέρια του στην ηλικία των εννέα, έχοντας αναπτύξει ένα έντονο ενδιαφέρον για όργανο, ακούγοντας τζαζ στο ραδιόφωνο. Μετά παίρνει στο σχολείο μαθήματα στο άλτο σαξόφωνο και στη συνέχεια αποκτά πολύτιμη εμπειρία, παίζοντας με μεγάλους μουσικούς της τζαζ σκηνής της Ουαλίας. Μετακομίζει στο Λονδίνο για να πάρει περαιτέρω μαθήματα τζαζ στο The Royal Academy of Music, από όπου αποφοίτησε το 1998.

Από τότε έχει παίξει με πολλούς μεγάλους βρετανούς μουσικούς της τζαζ, όπως τους Sir John Dankworth, Dave Cliff, Iain Ballamy, Peter King, Jim Mullen, Mike Carr, Peter Ind, καθώς και με διεθνείς αστέρες όπως οι Cedar Walton, George Mraz, Hod O'Brien, Bill Raible και Peter Washington.

Έχει περιοδεύσει σε πάνω από εικοσιπέντε χώρες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ταξιδεύοντας επίσης στην Ταϊλάνδη και στις ΗΠΑ για να παίξει. Όταν δεν είναι στους δρόμους, ο Osian μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Τσεχίας, όπου ζει με την οικογένειά του. Έχει τέσσερα άλμπουμ στο όνομά του στην εταιρία Hard Bop Records. Τα τωρινά συγκροτήματά του είναι ένα τρίο, ένα κουαρτέτο και ένα κουιντέτο το οποίο συνδιευθύνει με τον τρομπετίστα Steve Fishwick, καθώς και μια μεγάλη μπάντα που συνδιευθύνει με τον Τσέχο ντράμερ Martin Šulc. Περισσότερα: www.osianroberts.com

 

 Σπύρος Παναγιωτόπουλος (Ελλάδα)
 Κρουστά

 Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την μουσική του διαδρομή στη δεκαετία του 1980 . Σπούδασε κλασσικά κρουστά στο Ωδείο Αθηνών.
Έκτοτε ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία συνοδεύοντας επί σκηνής και δισκογραφικά τους πιο μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές. (Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ, Χ. ΑΛΕΞΙΟΥ, Α. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, Γ. ΠΑΡΙΟΣ, Μ. ΛΥΔΑΚΗΣ, Ε. ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΓΛΟΥ, Μ. ΜΗΤΣΙΑΣ, Β. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ, Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΥΡ. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ) κ.ά.
Αριθμεί πάνω από 450 δισκογραφικές συμμετοχές με τους εν λόγω καθώς και με άλλους σημαντικούς τραγουδιστές

Η μουσική όμως που από τα πρώτα βήματα της πορείας του τον εκφράζει περισσότερο είναι η τζαζ. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως ιδρυτικό μέλος του γνωστού jazz quintet "PAGE ONE" άνοιξε νέους δρόμους στην ελληνική τζαζ σκηνή, με συναυλίες και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Diva Jazz Club) κ.ά.

Παράλληλα συνεργάστηκε με διάσημους: Ευρωπαίους μουσικούς της τζαζ όπως:
MARKUS STOCKHAUSEN, ARILD ANDERSEN, A. SHEPPARD, B. HOFSETH και επίσης και με τους κορυφαίους KEVIN MAHOGANY, RΕΧ RICHARDSON, RALPH PETERSON a.o.
Συνόδευσε στις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα τις διεθνούς φήμης Αμερικανίδες τραγουδίστριες, DEBORAH DAVIS, MODINHA, JEAN PARKER, CARLA COOK, ΚAREΝ LOOPS.
Από το 1993 ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος είναι καθηγητής στο Ωδείο Φ. NAKAΣ.
Ως καθηγητής και με την υποστήριξη του ωδείου Φ. ΝΑΚΑΣ και της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ έκανε την παραγωγή της εκπαιδευτικής videoκασσέτας - drum clinic με τίτλο "ΑΡΧΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ".
Δημιούργησε το προσωπικό του σεξτέτο το οποίο πλαισίωσαν οι καλύτεροι Ελληνες μουσικοί της τζαζ: ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ alto, tenor, sax, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟYΛΟΣ tenor sax, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΣ alto sax, ΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, κιθάρα, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ keyboards- πιάνο, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ double bass.
To σεξτέτο του Σπ. Παναγιωτόπουλου εμφανίστηκε, με εναλλαγές στους παραπάνω μουσικούς, σε jazz clubs ανά την Ελλάδα. (ΠΑΡΑΦΩΝΟ, HALF NOTE, ΜΥΛΟΣ Θεσ/νίκης) κ.ά. και με ρεπερτόριο περιλαμβάνει συνθέσεις των: MILES DAVIS, BILLY STRAHORN, DUKE ELLINGTON, KENNY GARRETT, JOHN COLTRANE κ.α.


Η συμμετοχή του Σπύρου Παναγιωτόπουλου στη τζαζ δισκογραφία είναι η εξής:

ARTIST                                                  TITLE
Γ. ΦΑΚΑΝΑΣ                                              HORIZON & AMOROSA
Β. ΤΣΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ                             SKY SCAPE και IMAGES
Β. ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                     ΡΩΞΑΝΗ
PAGE ONE                                                  PAGE ONE  και  BEYOND THE BLUE
Β. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ                                         THROUGH THE DARK  και  SILENT VOYAGE
Γ. ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ                                       THROUGH MEMORIES
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ                         ENTHYMION (by Gabriel drums)           
Δ. ΒΑΣΙΛAΚΗΣ                                         SECRET PATH
KAD                                                             LIBERTE
Σ. ΠΑΝΑΓ/ΛΟΣ.- Π. ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ      STEPPING OUT (Γιατί να Ξεχάσεις)


 Περισσότερα: http://www.myspace.com/spyrospanagiotopoulos Περικλής Τριβόλης (Ελλάδα)
 Κοντραμπάσσο
 Ο Περικλής Τριβόλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975.

Το 1992 αρχίζει τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας όπου παρακολουθεί μαθήματα μουσικής θεωρίας, αρμονίας και ηλεκτρικού μπάσου.

Το διάστημα 1998-2001 σπουδάζει σύνθεση τζαζ στο Berklee College of Music της Βοστώνης όπου παρακολουθεί και μαθήματα κοντραμπάσου.
Από το 2003 εργάζεται στην Αθήνα ως επαγγελματίας μουσικός και συνεργάζεται με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, έλληνες και ξένους, από τον χώρο της τζαζ.

Περισσότερα:
 http://www.youtube.com/watch?v=0LeYHlRYovU
 http://www.youtube.com/watch?v=cyCKdMceMv4
 http://www.youtube.com/watch?v=iQHNVkpeLBo

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

 Εργαστήρια:

  •      φωνητικών
  •      πιάνου
  •      κιθάρας
  •      σαξοφώνου
  •      κοντραμπάσου
  •      κρουστών Χώροι διεξαγωγής:

Ξενώνας “Ελισσών”, αίθουσα σεμιναρίων

Πολύκεντρο Κρυονερίου Κορινθίας

 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Σεμινάρια: 200 € ανά συμμετέχοντα.
Για εγγραφές πριν τις 31/5/2014:  160 €  (20% έκπτωση)   ***

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενώνας Ελισσών (http://xenon.elisson.gr): 130 €
Ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Κρυονέρι: 90 € ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 “Φιλοξενία” - Διαπολιτιστικό Κέντρο


Δ. Σολωμού 1, 20200 Κρυονέρι Κορινθίας
Τηλ. 27420 51084 / Φαξ 27420 51085

 info@filox.org

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955 292749 ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

Μόνο η κατάθεση εξασφαλίζει την συμμετοχή στο εργαστήρι.

Κάτοχος λογαριασμού: ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Τράπεζα: ΑΛΦΑ Τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού (IBAN): GR1601406520652002320000032
BIC/Swift: CRBAGRAA

Στην κατάθεση πρέπει να δηλωθεί ως θέμα: "2ο Διεθνές Εργαστήρι Τζαζ 2014", μαζί με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, καθώς και το μουσικό όργανο.
 

***  Έκπτωση Έγκαιρης Κράτησης του 20% δεν ισχύει για διαμονή.

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Audio icon Jazz workshop-radio spot1.49 MB
Play audio: